Eseménynaptár‎ > ‎

Erzsébet tábor - CserKÉSZEN az életre!

A „Cser-KÉSZEN az Életre” elnevezésű tábor az Erzsébet program jóvoltából jön létre, ezért nektek csak 2000 Ft-ba kerül 6 nap táborozás Zánkán, a Balaton mellett. Játsszatok, küzdjetek és nyerjetek életre szóló élményt a Magyar Cserkészszövetség táborában! A tábor nem csak cserkészeknek szól, bárki jöhet, (életkori megkötés van: 8-18 év közöttiek jelentkezhetnek)

A táborról bővebb információkat a www.cserkesz.hu/tabor oldalon találtok. Mielőtt azonban rákattintanátok a linkre, olvassátok el az alábbi hasznos tudnivalókat!

Ahhoz, hogy részt vehessetek a táborozáson, a www.cserkesz.hu/tabor oldalon található útmutatást kell követnetek. Azok között szerepel, hogy be kell szereznetek a Magyar Cserkészszövetség tagszervezetének ajánlását. Ezt az ajánlást mi állítjuk ki. Annak érdekében, hogy ez gördülékenyen menjen, elkészítettük az alábbi online űrlapot, aminek segítségével berögzítheted adataidat, mi pedig 24 órán belül elektronikus formában elküldjük Neked az ajánlást a megadott e-mail címre.

Mielőtt kitöltenéd az űrlapot, engedd meg, hogy jó táborozást kívánjunk Neked, valamint sok-sok szép nyári élményt, olyanokat, amelyekre szívesen és szeretettel gondolsz vissza még évek múlva is!

Általános kapcsolatfelvételi űrlap