Hírek‎ > ‎Szervezeti hírek‎ > ‎

100 év - Kerületi Nagytábor

Molnár Szabolcs, 2012. ápr. 5. 23:53   [ 2012. ápr. 5. 23:53 frissítve ]
A IX. Kerület nagytábort szervez a cserkészcsapatok számára 2012-ben, a Magyar Cserkészszövetség megalakulásának 100. évfordulóján. A tábor célja az, hogy az egymástól távol lévő csapatok számára olyan alkalmat teremtsen, amelyen kialakíthatják egymással kapcsolataikat, ezzel is erősítve a kerületi összetartozást. Ezen kívül a tábor jó alkalom lesz arra is, hogy az egyes közösségek belső megerősödését segítse, és felelősséget tanítson a közös munkára.

A Kerületi Nagytábor időpontja:
2012. július 9-15.

Elő- és utótábor: 2012. július 13-14., július 16-17.

A tábor alapvetően a csapattáborok hangulatát fogja idézni, tehát minden csapat saját maga szervezi meg a programjait az egész idő 70%-ában, de a zászlószertartások, valamint az ebédek közösek lesznek, akárcsak az egész napos kirándulás és a portya.

Nagyon kérünk minden IX. kerületi csapatot, hogy csapattáborát idén ne külön szervezze meg, hanem a cserkészek nagy közösségének részeként! Hisszük, hogy mindannyiunk számára remek lehetőség lesz ez az egymásra találásra.

A részletekről hamarosan tájékoztatással leszünk, az időpontot azonban már most kommunikáljuk a cserkészek felé, hogy más program ne zavarhassa meg a táborozás sikerét.

Kerületi Elnökség
Comments