Hírek‎ > ‎Szervezeti hírek‎ > ‎

Alapozó Képzés 2015/2016

Péter Bedekovics, 2015. szept. 12. 13:41   [ 2015. szept. 12. 13:43 frissítve ]

Kedves Cserkésztestvérek!


A Magyar Cserkészszövetség IX. Észak-Alföldi kerülete Alapozó Képzést szervez azoknak a felnőtteknek, akik szeretnének megismerkedni a kisközösségi ifjúságneveléssel a cserkészmozgalom példáján keresztül.


A képzés célcsoportját azok a felnőttek alkotják, akik fontolgatják a kisközösségi ifjúságnevelésbe, illetve cserkészek munkájába való bekapcsolódást. A képzéssel azt kívánjuk elérni, hogy a jelentkezők ismerkedjenek meg a kisközösségben történő nevelés alapjaival, a magyar cserkészet sajátosságaival, helyzetével, illetve a felnőttek mozgalomba történő becsatlakozásának lehetőségeivel. Amennyiben az Alapozó képzést követően a résztvevő egy cserkészcsapathoz, helyi közösséghez kíván csatlakozni, a Magyar Cserkészszövetség támogatja, segíti ezt a törekvését.


Érdekel egy jó hangulatú, ifjúságnevelés terén új ismereteket nyújtó felkészítő? Olvasd el a részleteket az alábbiakban, és jelentkezz az Alapozó képzésre!


A képzés négy modulból áll, melyek időpontjai:

A modul: 2015. október 23-25.

B modul: 2015. november 20-22.

C modul: Csapatnál töltött

D modul: 2016. február 13.


A hétvégék helyszínei: Debrecen, Nyíregyháza

A hétvégék költsége: kb. 4000 Ft/hétvége


(Ez a költség minimalizált körülmények közötti szállást is tartalmazza. Lehetőség van a képzésre napközben bejárni, ebben az esetben a szállás költségével csökkentett költség az érvényes)


Jelentkezési határidő szeptember 30.

Jelentkezés itt.


További részletek a képzésről.


Jó munkát!

Búzás Eszter st. (43.)
képzésvezető

Comments