Hírek‎ > ‎Szervezeti hírek‎ > ‎

Beérett az első gyümölcs: 300.000 Ft-ot nyertünk

Molnár Szabolcs, 2010. jún. 1. 9:22   [ 2010. jún. 1. 9:40 frissítve ]
Idén január 1-én kezdte meg működését Kerületünk új háttéralapítványa, a Lelkes Cserkész Alapítvány. Azt terveztük, hogy kihasználjuk a pályázatok nyújtotta lehetőségeket ahhoz, hogy anyagi forráshoz juttassuk a cserkészeket.
Ennek első gyümölcse már meg is termett! Április végén adtuk be a Béres Egészség Hungaricum Alapítány pályázati kiírására pályamunkánkat, amelyet az egészséges életmód és a természet kapcsolatának témájában készítettünk el.
Ecsedi Zsolt st. testvérünk, mint a pályázat szakmai vezetője, előzetesen úgy ítélte meg, hogy színvonalas, szakmai érveket felvonultató pályázatot készítettünk, amely bizton számíthat kedvező elbírálásra.
Zsoltból a próféta beszélt! A Béres Egészség Hungaricum Alapítvány támogatásra méltónak ítélte meg alapítványunk pályázatát és bruttó 300.000 Ft értékben (ami a teljes igényelt összeg!) támogatja annak megvalósítását.

A pályázati anyag hamarosan felkerül kerületi honlapunkra, ahol bárki megtekintheti, milyen célokra nyertünk több, mint negyed millió forintot. E céloknak egyébként idén szeptember, november és december hónapban kell megvalósulniuk. A megvalósítás nem nélkülözheti a kerületi csapatok széleskörű összefogását és részvételét, ezért azt reméljük, mozgósítani tudják e programok közösségeinket.

Molnár Szabolcs st.
kerületi elnök
Comments