Hírek‎ > ‎Szervezeti hírek‎ > ‎

CÖVEK 2017 - harmadik forduló

Péter Bedekovics, 2017. febr. 2. 5:54

3. FELADAT
A kerületi farsangon testvérőrs-párokat fogunk kialakítani. A márciusi feladat a testvérőrssel való kapcsolatépítésről, a közös munkáról szól:
Kcs: Készítsetek egymásnak apró ajándékot (pl. képeslap, nyakkendőgyűrű, sárkányrepülő) és ezt adjátok át a másik őrsnek. Készítsetek képeket az ajándékkészítésről és az ajándék átvételéről/kibontásáról/felhasználásáról és azt küldjétek be nekünk.
Cs: Levélváltás rovásírással - összesen 3 levél minimum (őrsönként), minden további “+5” pont
Kósza/vándor: Hívjátok ki egymást valamilyen versenyre, küzdelemre, csatára (pl. számháború, kötélhúzás, paintball stb.) - készítsetek róla a kerületi honlap számára egy képes beszámolót.
Az elkészült dokumentumot e-mailben küldjétek el nekem, a már ismert e-mail címemre (covek.alfoldicserkesz@gmail.com) Maximális pontszám eléréséhez a feladat beküldési határideje március 31.

+ EXTRA FELADAT (minden korosztály)
Készítsetek egy figyelemfelhívó plakátot a KNT-ről, ami az őrsök lelkesetísére kihelyezhető a kerület bármelyik csapatánál. A plakátról készítsetek egy képet és küldjétek el nekem email-ben, az eredeti példányt pedig hozzátok el a ‘48-as számháborúra, Derecskére!
Az elkészült dokumentumot e-mailben küldjétek el nekem, a már ismert e-mail címemre (covek.alfoldicserkesz@gmail.com) Maximális pontszám eléréséhez a feladat beküldési határideje március 15.

Természetesen az első és második forduló feladatait is várjuk mindenkitől, aki még nem adta le!

Ha szeretnéd újraolvasni a versenyszabályzatot, azt itt megteheted!

Kövesd a CÖVEK-et facebook-on!

Comments