Hírek‎ > ‎Szervezeti hírek‎ > ‎

Tisztújító Kerületi Közgyűlésünk előkészítése

Molnár Szabolcs, 2010. aug. 27. 9:48   [ 2010. aug. 28. 1:51 frissítve ]
Kedves Cserkészvezető Testvérem!

Rövidesen összehívom a tisztújítást is végző Kerületi Közgyűlést. Szeretném úgy időzíteni, hogy lehetőség szerint minden szavazattal rendelkező cserkész részt tudjon venni rajta. Ezért kérlek, töltsd ki az alábbi kérdőívet 2010.augusztus 31-én 24 óráig, hogy informálódni tudjak a Neked legmegfelelőbb időpontról.

A kérdőív IDE KATTINTVA érhető el.

A megadott időpontig beérkező vélemények alapján kerül meghatározásra a Közgyűlés időpontja, ezért kérlek, szánd rá a kitöltséhez szükséges kb. 5 percet. A meghívókat szeptember 3-án postázzuk. 

A Kerületi Jelölőbizottság a tisztújítás alkalmából megkezdte munkáját. A Jelölőbizottság elnöke Nagy István cst. Az ASZ szerinti jelöléseket szeptember 2-án 24 óráig lehet elküldeni részére a nagyistvancsita@gmail.com e-mail címre, vagy eddig az időpontig kell beérkezniük postán a Kerület címére. A határidő után jelöléseket a Jelölőbizottság nem fogad el, pótjelölésre az ASZ és SZMSZ vonatkozó szabályai az irányadók.

Szeretettel kérek minden cserkészvezetőt, hogy kerületünk jövőjéről komolyan gondolkozó, felelősségteljes vezetőként vegyen részt a Közgyűlés megszervezésében és megtartásában. Ebben a munkában segítségünkre lesz az a pályázati forrás is, amelyet a Közgyűlés megtartására nyertünk. 

Cserkésztestvéri üdvözlettel kívánok jó munkát!

Molnár Szabolcs st.

kerületi elnök
Comments