Hírek‎ > ‎Szervezeti hírek‎ > ‎

Újítás honlapunkon: odafigyelünk szellemi értékeinkre

Molnár Szabolcs, 2010. jún. 11. 14:47   [ 2010. jún. 11. 15:08 frissítve ]
Kerületünk honlapja fél éve szolgálja csapataink munkáját, és jelent igazodási pontot mindazok számára, akik a keleti országrészben keresik a cserkészek közösségét. A főoldal struktúráját úgy határoztuk meg, hogy ott - a kerületi arculati elemek mellett - helyet kapjanak legújabb híreink rövid részletei, a legfontosabb leágazások ún. bannerjei, valamint kerületi eseménynaptárunk.
Az elmúlt időszak tapasztalatait értékelve arra a döntésre jutottunk, hogy kisebb változtatást végezzünk ebben az elrendezésben. Ezért a korábban egyetlen naptárt alapesetben kettő váltja föl (az országos és a korábbi kerületi), és minden csapat naptárja helyet kaphat egymás után. Ezeknek egy aloldalt nyitottunk Eseménynaptár címmel, amely közvetlenül a főmenüből elérhető.
Másik nagy változás, hogy a főoldalon, a korábbi eseménynaptár helyén kap teret a Cserkész Szakmai Műhely nevű, a Szertárból elérhető oldal kivonata, amely a cserkészettel, valamint a szellemi élet számos területével kapcsolatos tudományos, kulturális cikkeket fog tartalmazni. Reméljük, hogy ezzel is segíteni tudjuk a tudomány és a kultúra iránt érdeklődő cserkészeket abban, hogy a cserkészet vonatkozásában valódi értéket hordozó írásokat ismerjenek meg.

Molnár Szabolcs st.
kerületi elnök
Comments