Addig egyenesítsd a fát, amíg fiatal!

Minden jó kezdeményezésnek szüksége van arra, hogy jó emberek karolják fel és szárnyakat adjanak annak. Ha úgy érzi, hogy vannak szárnyai, amelyekkel szívesen segítene gyermekeinknek, fiataljainknak, akkor jó helyen jár. Ezen az oldalon az Önnek szánt információkat találja meg.

Segítenék a munkámmal

Igazán nagyra értékeljük azt az elhatározást, amikor valaki a saját munkájával szeretne hozzájárulni a kicsinyek szolgálatához. Minden dolgos kéz és odaadó emberi közreműködés nagy segítséget jelent számunkra. Ha szívesen vállalna részt önkéntesként a gyermekekkel való foglalkozásból, programok szervezéséből, megvalósításából, felajánlását örömmel fogadjuk, és személyes találkozás során közösen megtaláljuk az legmegfelelőbb területet.
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot: alfoldicserkesz(kukac)gmail.hu

Segítenék a kapcsolataimmal

Sok esetben az segít a legtöbbet, ha valaki megtalálja számunkra azt az embert, aki a konkrét segítséget meg tudja adni. Ha Ön szeretne segíteni a cserkészeknek azért, hogy megvalósulhassanak céljaik a gyermekek nevelése terén, és úgy érzi, hogy kiterjedt kapcsolatrendszere ehhez hozzájárulhat, kérjük, keressen fel bennünket, mi pedig örömmel fogadjuk partnereink, együttműködőink között, akiket a tőlünk telhető módon igyekszünk egymással is összehozni, hogy saját ügyeik intézéséhez mi is segítsünk megtalálni a megfelelő kapcsolatot.
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot: alfoldicserkesz(kukac)gmail.hu

Segítenék anyagilag

Bár a pénz nem minden, sokszor az azonnali, anyagi segítség jelenti a legtöbbet. Ennek több formája is van. A legegyszerűbb, ami Önnek semmibe sem kerül, ha felajánlja Alapítványunk számára adója 1%-át.
A támogatás másik módja, ha valamilyen programot, kezdeményezést vagy konkrét, rászoruló személyt támogat a cserkészek közül.
Ezen kívül örömmel fogadunk természetbeni adományokat is (pl. élelmiszer, felszerelési tárgy, megvásárolt eszköz).
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot: alfoldicserkesz(kukac)gmail.hu