Bátrak Köre

Bátorság, kitartás, hűség, fegyelem. Ez jellemzi a legjobbakat, ezért ezek a Bátrak Köre tagjainak is legfontosabb ismérvei. 

Bizony Te magad is tapasztalhatod, milyen sok a bátortalan, kevés kitartással rendelkező, a hűséget csak hírből ismerő, fegyelmezetlen ifjú. A Bátrak Körének tagjai olyanok szeretnének lenni, hogy büszkék lehessenek rájuk szüleik, tanáraik, barátaik.

A Bátrak Körének tagjai igazán "menő" lányok és fiúk, akiket nem lehet butaságokkal szédíteni, mert pontosan tudják, hogy mi a dolguk. Ők arra törekszenek, hogy környezetük felnézzen rájuk, hogy mindenki tudja, megbízhatók és segítőkészek. A legjobbakból igazi lovagok válhatnak, vagyis beléphetnek egy cserkészcsapatba és így cserkésszé válhatnak. De cserkész csak a legjobbakból válik! Szeretnél Te is közéjük tartozni?

Te is lehetsz a Bátrak Körének tagja, és ha elég bátor, kitartó, hűséges és fegyelmezett vagy, végül Te is bekerülhetsz oda, ahova minden Bátor Tag vágyik: a cserkészcsapatba.

Ahhoz, hogy megtudd, pontosan mit csinálnak a Bátor Tagok, és hogyan jelentkezhetsz közéjük, böngészd át az alábbi oldalakat!

Légy bátor!

A Bátrak Köre
Comments